Veelgestelde vragen

Hoe werkt nieuws-platform.nl precies? Je vindt op deze pagina de antwoorden op veelgestelde vragen. Kijk daarom altijd eerst op deze pagina voordat je contact met ons opneemt voor een vraag.

Wat is nieuws-platform.nl?
Nieuws-platform.nl is, zoals de naam al zegt, een platform voor het laatste nieuws. Bij ons vind je niet alleen een overzicht van de beste nieuwssites, maar zul je in de toekomst ook artikelen kunnen verwachten over uiteenlopende actuele onderwerpen. Lees meer over ons.

Wie zitten er achter nieuws-platform.nl?

Een team van nieuwsjunks die jou voorzien van het laatste nieuws. Zo kunnen wij van onze hobby direct ons werk maken.

Hoe werkt de website precies?

Nieuws-platform is een centrale hub op het gebied van nieuws. Vanaf onze website vind je links naar grote nationale en internationale nieuwswebsites. Per website vind je een korte omschrijving over de doelgroep en het soort nieuwswebsite. Na het lezen van alle omschrijvingen weet je precies welke nieuwswebsites datgene bieden waar jij naar op zoek bent. Test het zelf uit en kijk bij ons overzicht van de beste nieuwswebsites.


Nieuws-platform.nl achter een betaalmuur? Helemaal niet! Onze service is helemaal gratis.

Op welke apparaten kan ik jullie website bekijken?

Onze website is geoptimaliseerd voor alle apparaten. Van desktop-pc’s en laptops naar smartphones en tablets. Je kunt dus op elk apparaat gebruik maken van nieuws-platform.nl.

Wat is jullie verdienmodel?
Zoals je ziet hebben wij geen storende reclames op onze website. Wij willen jullie niet lastig vallen met informatie waar je helemaal niet op zit te wachten. Onze website heeft geen verdienmodel. Het is geheel non-profit. Wij als nieuwsjunks bieden jullie deze service dus helemaal gratis aan!

Moet ik een account aanmaken op jullie website?

Op nieuws-platform.nl hoef je geen account aan te maken. Je kunt direct gratis op alle pagina’s terecht. Klik je eenmaal op een link naar een andere website, dan is het goed mogelijk dat je op deze externe site wel een abonnement of account dient te hebben om bij alle informatie te kunnen komen.