Nieuws uit Amsterdam

Amsterdam is een bruisende stad met meer dan 800000 inwoners. Hierdoor is er altijd wel nieuws te melden over gebeurtenissen in de stad. Van politiek nieuws tot misdaad en van cultuur tot de prestaties van voetbalclub Ajax. Waar kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Amsterdam?

AT5

Echte Amsterdammers gebruiken AT5 voor het laatste nieuws uit onze hoofdstad. AT5 staat voor Amstel Televisie 5 en werd opgericht op 1 april 1992. Deze lokale nieuwszender haalt dagelijkse kijkcijfers van 300000 mensen, wat zeer uitzonderlijk te noemen is voor een lokale televisiezender. Het meest bekeken programma op AT5 is het AT5 Nieuws. De nieuwsuitzending duurt 15 minuten doordeweeks en 10 minuten in het weekend. Meer weten over AT5? Kijk dan op AT5.nl.

Het Parool

Het Parool is een Nederlands dagblad waarbij met name aandacht is voor nieuws uit Amsterdam. Opgericht in 1940 is de krant vandaag de dag nog altijd actief met een oplage van ongeveer 50000 exemplaren. In April 2017 heeft Het Parool de “Worlds Best Designed Newspaper” award gewonnen. Wil je liever online het nieuws lezen? Op Parool.nl vind je direct het laatste nieuws uit Amsterdam.

112amsterdam.nl

In een grote stad als Amsterdam hoor je dagelijks sirenes van de brandweer, politie en ambulances. Een keerpunt van het wonen in een grote stad is dat er dagelijks veel ongelukken gebeuren. Ben jij benieuwd wat er elke dag gebeurd in jouw regio op het gebied van ongelukken, brand of misdaad? Op 112amsterdam.nl lees je direct wat er gebeurd is als je weer een sirene hebt gehoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *