Beste nieuwssites

Vind jij (papieren) kranten ook niet meer van deze tijd? Wil jij het laatste nieuws gewoon kunnen lezen op je smartphone, tablet of laptop? Nieuws-platform.nl heeft de belangrijkste nieuwssites voor je op een rijtje gezet.

De beste nieuwssites bekijk je waar je maar wilt.

Nu.nl
Nu.nl is Nederlands grootste nieuwswebsite en is onderdeel van de Sanoma Media Group. De website biedt nieuws en achtergronden over nationale en internationale kwesties, sport, economie, tech, entertainment en lifestyle.

Fok.nl
Een nieuwswebsite speciaal gericht op jongeren. Het laatste nieuws, een actief forum, entertainment, sport, film & tv, games en columns. Fok.nl laat daarnaast als één van de weinige nieuwswebsites nog comments toe, waardoor gebruikers met elkaar kunnen discusseren over het nieuws.

RTLnieuws.nl
De website van het rtlnieuws gaat verder waar de tv-uitzendingen ophouden. Naast het laatste nieuws vind je hier ook video’s en onderwerpen die de tv-uitzending niet hebben gehaald. RTLnieuws is daarnaast ook erg actief op social media.

NOS.nl
Ook de Nederlandse Omroep Stichting heeft een eigen nieuwswebsite. Naast het laatste nieuws vind je hier ook verdieping en onderwerpen die je elders weinig aan zult treffen. Pluspunt is daarnaast dat je op nos.nl direct extra verdieping kunt vinden als aansluiting op het NOS journaal op de televisie.

Telegraaf.nl
Ook de grootste krant van Nederland heeft een eigen nieuwswebsite. Abonnees krijgen tevens toegang tot extra content. Dit is echter voor de gewone bezoeker niet nodig. Vrijwel al het nieuws is direct beschikbaar voor de bezoeker van Telegraaf.nl.

Regionale nieuwswebsites

Naast landelijke nieuwswebsites zijn er ook per regio diverse nieuwswebsites te vinden. Dit begint al bij de regionale dagbladen. Vrijwel alle regionale dagbladen hebben nieuwswebsites met nieuws uit de eigen regio. Of je nu in Groningen of in Limburg woont, op de websites van de regionale krant vind je, al dan niet gedeeltelijk achter een betaalmuur, direct alle informatie over de regio. Waar je ook bent, met toegang tot het internet via de smartphone, tablet of laptop heb je direct overal de beschikking over het laatste nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *